Dani Komunikacija za nas su ove godine LOVE

2 min read

Što se dogodi u Rovinju… ne ostaje u Rovinju. Jer su Dani Komunikacija svake godine puni doživljaja koje jednostavno moramo podijeliti s vama. A ove godine smo se iz Rovinja vratili s velikim priznanjem koje nam je potvrdilo da i dalje radimo u skladu s našim vrijednostima – kreativno, pametno i supt… Ok, ovog puta smo odustali od suptilnosti i isplatilo se.

Za početak, ovaj put se i Keka našao u jednom od panela. Radi se o novom konceptu u kojem publika papirićima komunicira svoje mišljenje o nekim aktualnim temama. Sudeći po količini ružičastih “love” papirića podignutih u zrak, ljudima se svidjelo. Na drugoj strani piše “fuck”, pa vi procijenite je li panel prošao sud.

Photo credit: Emica Elveđi/PIXSELL

U Rovinju su neki uhvatili boju na plaži, a neki priželjkivani selfie s Arielyjem. Svakome po želji. Ali, ima nešto što smo svi uhvatili zajedno. I to na stageu. Zlato na Ideji X, Best on market u kategoriji korporativnih komunikacija. I baš smo sretni zbog toga. A ekipa iz PIXELLA je uhvatila i fotku tog trenutka.

Photo credit: Matija Habljak/PIXSELL

Kritiku nekad nije lako dati, ali znate koga je najlakše kritizirati? Pa sebe. I da, to često vodi do najbolje ispeglanih ideja i kampanja, ali na kraju dana važno si je i dati priznanje da je nešto dobro napravljeno. Nije baš u našem stilu da to kažemo sami sebi, pa je super ispalo da je to odradio žiri.

Takve stvari najbolje motiviraju ljude, to je barem jasno. Zato je baš zanimljivo kako smo od osnaživanja ITevaca u kampanji napravili puni krug do osnaživanja naših ljudi ovom nagradom. Idemo dalje puni elana, pa se možda i sljedeće godine vidimo na nekim dodjelama. Bravo za sve naše divne ljude koji su ovu kampanju prvo doveli na billboarde, a onda i na stage.

Kad smo kod toga, o osnaživanju agencijskih timova nedavno smo se raspričali za novi Liderov članak. Ako vam je ovaj mali uvod potaknuo znatiželju, skoknite pročitati što smo rekli.