Politika privatnosti

Jedno od osnovnih načela našeg poslovanja uključuje i brigu o zaštiti osobnih podataka i privatnosti svih naših poslovnih partnera i korisnika naših usluga. Iz tog razloga, vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz vašu suglasnost, temeljem vašeg upita, ugovornog odnosa i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje  naših usluga ili osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje. Posebno brinemo, uz primjenu prikladnih mjera, da osiguramo točnost i ažuriranost podataka koje pohranjujemo.

U slučaju da vaši podaci više nisu potrebni da bi se ostvarila svrha obrade ili korištenja i/ili ako više nismo obvezni čuvati vaše osobne podatke temeljem odredbama primjenjivih propisa, obvezujemo se trajno izbrisati vaše osobne podatke iz naše baze podataka.

Kako bismo osigurali sigurnost podataka, implementiramo potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najnovijim dostignućima. Navedene mjere osiguravaju dostupnost točnih podataka u svako doba kao i pristup istima samo za ovlaštene osobe. Također, osiguravamo da se osobni podaci mogu pridodati i povezati s njihovim izvorom.

U našim poslovnim modelima, kroz prikladna pravila/izjave o zaštiti podataka, osiguravamo potpunu transparentnost obrade, kao i daljnje korištenje, nadopunjavanje i prijenos osobnih podataka. Omogućavamo samoodređene aktivnosti unutar pravnih zahtjeva.

Prijenos podataka trećim osobama vršimo samo u suradnji sa našim partnerima i u opsegu potrebnom za ispunjavanje zadataka u sklopu izvršenja naručene usluge, ovisno o samom projektu. U slučaju da je potrebno prenijeti osobne podatke, klijent će na to biti obaviješten prije samoga prijenosa.

Vaše osobne podatke za slanje elektronske pošte u marketinške svrhe (npr. newsletter) koristimo isključivo uz Vašu suglasnost, sve dok suglasnost ne bude opozvana. Korištenje Vaših podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku putem e-maila na adresu [email protected] uz naznaku „opoziv privole“.

Nastojimo promovirati društveno prihvatljive standarde za prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka kroz pouzdane načine korištenja. Težimo razmjeni podataka s vlastima, nevladinim organizacijama i organizacijama za zaštitu potrošača.

Osiguravamo da se svi naši zaposlenici pridržavaju ovih smjernica.