Proces

Ako tražite suradnike koji razmišljaju kreativno i kreiraju produktivno, tu smo.

Što očekivati?

In-house produkcija

Problem solving mindset

Business-wise pristup

Transparentna suradnja

Tailor-made rješenje

Vi predstavite problem. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Možemo biti krasna kućna marketinška agencija jer smo opremljeni za produkciju svih materijala potrebnih kako bi se jedna kampanja kvalitetno provela do kraja, a izvodimo i svakodnevnu komunikaciju branda sa svojim kupcima, na svim platformama. Nudimo raznovrsnu kombinaciju usluga - preko PR-a do 3D animacije, od strategije do produkcije sadržaja. Naravno, ne da bismo se time hvalili, nego kako bismo pametnije i kompletnije pomogli vama. Također, svaki od naših klijenata ima dediciran tim kreativnih profesionalaca s iskustvom, što znači da će vaš brand uvijek biti u spretnim i iskusnim rukama.

Kreativnost je domišljato rješavanje problema.

Vjerujemo da nas problem solving mindset usmjerava prema efektnijim i potrebnijim kreativnim rješenjima. Biti kreativan u našoj agenciji ne znači čekati inspiraciju ili se zadovoljiti dosjetkom, nego prilagoditi alate kojima raspolažemo i pronaći kreativno rješenje unutar zadanih okvira kao što su rokovi, budžet i ciljevi. Biti kreativan za nas znači biti produktivan - najbolje iskoristiti svoja znanja i procese kako bismo riješili problem ili pomogli ispuniti cilj klijenta.

Uvijek ćemo inzistirati na jasno definiranom problemu, pomoći vam u detektiranju problema i svakako ga razumjeti prije nego ga pokušamo riješiti. Tek kada smo pokrili taj dio, možemo se upustiti u kreativu - dizajnirati sa svrhom, a ne samo zato što je lijepo; pisati tekstove koji nisu samo domišljata igra riječi, već spretno opjevana ključna poruka. Zato vi postavite prava pitanja, a mi ćemo uvijek pokušati doći do pametnog odgovora.

Klijent i agencija trebali bi djelovati kao jedan tim.

Znamo da bi svaki proizvod trebao imati jasan benefit za kupca. Pa tako i naš. Zato se svakim novim projektom trudimo pružiti nešto dodatno i pametno što bi potencijalno moglo promijeniti i poslovanje klijenta.

Klijent i agencija su dvije jednake strane koje se udružuju kako bi zajedničkim snagama ispunile ciljeve. Jedni drugima smo neisključivi i zato njegujemo partnerski odnos i izbjegavamo podjelu klijent-agencija. To znači da ćemo vam često pokazati proaktivnost, razmišljati o isplativosti prilikom kreiranja rješenja i pritom ne zanemarivati poslovne ciljeve. Želimo da naša rješenja ne mijenjaju samo život kupca, nego i poslovanje klijenata. Trudimo se pokazati kako klijent na temelju našeg kreativnog rješenja može širiti svoj biznis, više zaraditi pa čak i osobno rasti.

Možete biti uključeni. Ako to želite.

Razumijemo da nije lako predati brief agenciji i čekati 2-3 tjedna za finalni ishod projekta za koji ste itekako odgovorni. Zato nam je visoka razina transparentnosti bitna. To znači da imate mogućnost praćenja statusa projekta putem online alata koje koristimo. To također znači da možete vidjeti koliko je sati utrošeno na projekt putem time-management alata koje koristimo. S klijentima organiziramo i radionice gdje dijelimo mišljenja, znanja i iskustva kako bismo brže i efikasnije realizirali ciljeve.

Kreativno rješenje može biti pametna investicija.

Naš business model je takav da se opremamo i prilagođavamo svakom novom klijentu, kao i novim potrebama postojećih klijenata. Tako za svakog klijenta uspijevamo pronaći pravo rješenje - nećemo slijediti ustaljene norme i uzorke koji su u prošlosti funkcionirali. Odmičemo se od već viđenog i svakom problemu pristupamo individualno kako naši klijenti ne bi bacali sredstva, već pametno ulagali u rješenja koja su relevantna za njihov brand, rješavaju im problem te efektnije prenose njihovu poruku.

Bukiraj sastanak

Uvijek smo u potrazi za ambicioznim suradnicima s kojima ćemo podizati jedinstvene i pametne brandove.

Stvarno, vi isto?

Bukirajte sastanak
Kampanje su bolje kad nastaju u dobrom društvu