O projektu

Ballantine’s goes BLTN

Ili kako piće s dugom tradicijom približiti nadolazećim generacijama.

Klijent

Ballantines

Isporuka

Branding, digital

Godina

Suradnici

Moglo

Izazov

Ballantine’s je, neupitno, veliko piće. Tko kaže da se baš nikada nije opustio uz čašicu Balića, mooožda ne govori istinu. Osim ako ta osoba nije mlađa od 25 godina. Onda su šanse da nikad nije probala ovo legendarno piće prilično izgledne.

Tako stvari idu. Došla je neka nova generacija koja ne želi konzumirati pića koja su pile generacije prije njih. Ne žele kopirati i biti isti, nego pokazati da su dovoljno odrasli i samostalni. Drugačiji. Kul, na svoj način. A to ne mogu biti ispijajući piće kojenjihovi starci nose kao poklon najdražem tetku. Kako onda jedno kultno piće s dugom tradicijom uspješno približiti generaciji Z?

Rješenje

Repozicionirati Ballantine’s i približiti ga mlađim, dolazećim generacijama bio je velik izazov. Morali smo istražiti i razumjeti trenutnu percepciju branda kod kupaca, kao i novu ciljanu skupinu kojoj smo se željeli svidjeti.

Nakon detaljne analize, pronašli smo sve dodirne točke između novih generacija i Ballantine’sa, kao i način na koji će se te dodirne točke komunicirati. Za kraj, sve to skupa upakirali smo u jedan krasan brand box i autentičan sadržaj za društvene mreže.

Bukirajte sastanak

Sviđaju vam se naši radovi?

Pokrenimo super projekt kojim ćemo rješavati probleme, nadvladati izazove i pomoći vam da ostvarite poslovne ciljeve.

Bukirajte sastanak
Sjajan projekt najčešće započinje sjajnim briefom.