O projektu

Kad imaš nekog svog

Ili kako promovirati hrvatske proizvode u ponudi stranog retailera.

Klijent

Kaufland Hrvatska

Isporuka

360 kampanja

Godina

Suradnici

Moglo

Izazov

Kaufland je odlučio proširiti već poznatu Naše mi najbolje paše kampanju na K-Classic i K-Favourites proizvode, a glavni cilj kampanje je komunikacijom navedenih robnih marki ponuditi kupcima hrvatske proizvode koji jamče hrvatsku sirovinu. I sve to po pristupačnim cijenama. Glavni izazov bio je predstaviti Kaufland kao poznavatelja lokalnih običaja, hrvatskih regija i zajednice u kojoj posluje.

Rješenje

Hrvati vole jesti kvalitetno. A kad biraju namirnice, zna se što preferiraju – one od svojih susjeda, prijatelja, poznanika, poznanika njihovih poznanika, tetki svojih kolega, bratića u četvrtom koljenu… Long story short – većina Hrvata će za barem jedan proizvod, barem jednom u životu, ponosno istaknuti da za neki proizvod “ima nekog svog”.

Ovom kampanjom to će ponosno istaknuti i Kaufland jer također ima svoju mrežu domaćih proizvođača koji jamče izvorne okuse, tradicionalne recepture i hrvatske sirovine. A za kreativan TV spot, pametan sadržaj za digitalne kanale i ostale materijale – ima nas.

Bukirajte sastanak

Sviđaju vam se naši radovi?

Pokrenimo super projekt kojim ćemo rješavati probleme, nadvladati izazove i pomoći vam da ostvarite poslovne ciljeve.

Bukirajte sastanak
Sjajan projekt najčešće započinje sjajnim briefom.