O projektu

Komunikacija BIPA marki

Topla kampanja iza koje stoje vrlo funkcionalni benefiti

Klijent

BIPA

Isporuka

TVC “30 & “15, OOH, Leaflet spread, Leaflet top offer, Banner

Godina

Suradnici

MOGLO, Redateljica: Renata Lučić, Direktor fotografije: Lazar Bogdanović, Scenografija: Dajana Jurman Osip, Bojan Drezgić, Dizajn zvuka: Jan Kinčl, Kostimografija: Mirna Mihoković, Šminka: Tamara Radinger

Izazov

Tržište sve više prihvaća privatne robne marke, a glavni konkurenti – DM i Müller već su se dobro pozicionirali kao top-of-the-mind odredišta za kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama.

BIPA već godinama ima svoje brendove, no razni poslovni izazovi nisu dopuštali da se reklamiraju punom snagom. Sada kada su ovi izazovi riješeni, dobili smo zadatak kreirati awareness kampanju koja će BIPA-u približiti konkurentima u percepciji destinacije u kojoj se nalaze proizvodi privatnih robnih marki sa širokim asortimanom i izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

Rješenje

Pitali smo se kako predstaviti brendove koji imaju vrlo racionalne koristi kroz emocije. Možemo li napraviti poruku koja je nježna, topla, ali jasna i funkcionalna u isto vrijeme?

Dok smo se fokusirali na jasnoću i funkcionalnost, nismo zaboravili na važnost emotivne povezanosti s našom ciljanom publikom.

Ta se domišljatost često pronalazi u headlineima koji, bilo da motiviraju, slave ili inspiriraju, uvijek kriju zabavnu poruku između slova. Jedna od tehnika kojima to postižemo je dvoznačnost koju smo ugradili i u glavnu komunikaciju BIPA marki: “Okruži se onima na koje možeš računati.” 

Bukirajte sastanak

Sviđaju vam se naši radovi?

Pokrenimo super projekt kojim ćemo rješavati probleme, nadvladati izazove i pomoći vam da ostvarite poslovne ciljeve.

Bukirajte sastanak
Sjajan projekt najčešće započinje sjajnim briefom.