O projektu

Novo ruho Gorskog kotara

brandBOX za Gorski kotar

Klijent

Turistička zajednica Gorskog kotara

Isporuka

brandBOX, Branding, Dizajn

Godina

Suradnici

Moglo

Izazov

Turistička zajednica Gorskog kotara zamolila nas je da napravimo brandBOX destinacije. 

brandBOX je paket smjernica za brendove u nastajanju i one koji trebaju repozicioniranje. Sastoji se od brend obećanja, brend vrijednosti, vizualnog identiteta i tone of voicea.

Vizualni identitet, osim logotipa, tipografije, boja, slika, hijerarhije i formata, trebao je uključivati i ikonografiju pojedinih kategorija turističkih usluga. 

Priznajemo, raznolik zadatak za destinaciju koja pruža još raznolikije doživljaje – avanturu, gastronomiju, odmor, obnovu… Što god posjetiteljima pomaže da ponovno pronađu sebe.

Rješenje

Na što prvo pomislimo kada čujemo Gorski kotar? Na veličanstvene planine? Neuhvatljivog risa? Ili možda na romantične kućice uz brojne rijeke i jezera? 

Brend vrijednosti, tone of voice i cijeli vizualni identitet reflektiraju karakter Gorskog kotara – njegovu raznolikost, pristupačnost, ljepotu i mir, ali i dinamiku, istraživanje i avanturu. Poput pravog, svestranog domaćina koji prepoznaje što gostima odgovara i to im omogućuje – bilo to nenametljivim serviranjem ili suptilnim migom prema smjeru u kojem će gosti sami otkriti ono što traže.

Bukirajte sastanak

Sviđaju vam se naši radovi?

Pokrenimo super projekt kojim ćemo rješavati probleme, nadvladati izazove i pomoći vam da ostvarite poslovne ciljeve.

Bukirajte sastanak
Sjajan projekt najčešće započinje sjajnim briefom.