O projektu

Oda roditeljima

Kako osnažiti BIPA Baby robne marke?

Klijent

BIPA

Isporuka

360 kampanja

Godina

Suradnici

MOGLO

Izazov

Naš zadatak bio je osmisliti kampanju za osnaživanje BIPA baby asortimana proizvoda komunicirajući specifične benefite za roditelje. Predložena kreativna strategija i idejna rješenja pratila su 2 vala kampanje, u ljetnom i jesenskom periodu.

Rješenje

Kroz pametne uvide u ciljnu skupinu istražili smo njihovo ponašanje, kretanje i način konzumiranja sadržaja. Podijelili smo ih u 2 različite faze koje nam govore kako publika konzumira kanale komunikacije. Pomoću “lean back” i “lean front” pristupa prilagodili smo ključne poruke i komunikaciju za ponudu iz baby asortimana. U “lean back” fazi, otvorili smo kampanju sa emocionalnom poveznicom kroz TV spot i  Online. Ova faza je služila za naglašavanje emotivnih atributa brenda i pozicioniranje slike brenda u svijesti potrošača. U “lean front” fazi primarni kanali bili su OOH, radio i POS materijali.  Na njima smo primarno isticali racionalni benefit.

Što to znači biti roditelj? Jasno, najmanjima davati brige i ljubavi najviše na svijetu… Ali svakodnevno, to znači snalaziti se u situacijama na koje nismo navikli. 

Tu hrabrost smo odlučili proslaviti kroz 32” TV spot koji slavi razne uloge koje roditelji prihvaćaju kako bi svojoj djeci bili najbolji mogući roditelji.

Bukirajte sastanak

Sviđaju vam se naši radovi?

Pokrenimo super projekt kojim ćemo rješavati probleme, nadvladati izazove i pomoći vam da ostvarite poslovne ciljeve.

Bukirajte sastanak
Sjajan projekt najčešće započinje sjajnim briefom.